Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Tien tegen één dat uw menukaart gesierd is met creaties uit eigen keuken. Dus kunnen we met een gerust hart zeggen dat u ‘lokale’ of ‘plaatselijke gerechten’ serveert. Een goede zaak, want juist deze creaties van uw  chef-kok, in combinatie met een sfeervolle en gastvrije omgeving, zorgen voor volle tafels. Daarnaast is het misschien een overweging om hier een stukje toegevoegde waarde aan te verbinden…

 

Wij Nederlanders zijn de laatste jaren qua smaak flink verwend geraakt. Dat betekent dat u als restaurateur weet hoe belangrijk het is om ook een goed glas wijn bij het gekozen menu te serveren. En in plaats van uw gasten te vermoeien met allerlei vakjargon, geeft u vast veel liever simpelweg een goed wijnadvies. 

 

En daar komen wij even om de hoek van uw wijnkelder kijken. We hadden het al over de ‘lokale’ of ‘plaatselijke gerechten’ en ‘toegevoegde waarde’. Daarom willen wij u voorstellen uw wijnkaart aan vullen met een aantal excellente Nederlandse wijnen.. Geen wonder, want de kwaliteitscurve van de Nederlandse wijn is de afgelopen jaren als een raket omhooggeschoten!   

 

In ons land is Nederwijndomein de enige groothandel met zo’n uitgebreide selectie van Nederlandse wijnen. U heeft de keuze uit ruim zeventig wijnen die stuk voor stuk een volmaakte combinatie vormen met het gekozen gerecht. Bij vis, mosselen, krab en oesters zijn bijvoorbeeld de wijnen van De Kleine Schorre uit Zeeland perfect te combineren. Bij salade en wit vleesgerechten zullen uw gasten verbaasd zijn over de aanvullende smaak van Betuws Wijndomein Linge Wit Cuvee. En bij rood vlees maakt de Hof van Twente Regent, of de Sint Martinus Cuvee Villare het gerecht tot een feest!

 

Als u meer wilt weten over onze Nederlandse wijnen, dan maken we graag een afspraak met u om onze wijn met de gerechten op uw kaart te matchen. Heeft u daar geen tijd voor, dan nodigen wij u uit om onze Sommeliers Selectie (12 flessen) te bestellen voor slechts €150,- inclusief BTW en verzendkosten (normale consumentenprijs € 225,-) en die op een rustig moment te proeven en te beoordelen. U zult aangenaam verrast zijn!

Sommeliers Selectie: Speciale Kennismakingsprijs € 150,00

De Kleine Schorre Auxerrois Wijngaard Raarberg Raar Brut
De Kleine Schorre Blanc Wijngoed Thorn Pinot Noir
De Kleine Schorre Rivaner Wijngoed Thorn Dornfelder
De Kleine Schorre Gris+ Betuws Wijndomein Linge Rood
De Kleine Schorre Gris Barrique Hof Twente Regent
Betuws Wijndomein Linge Wit Cuvee Sint Martinus Cuvee Villare

De Sommeliers Selectie is niet voor de speciale kennismakingsprijs verkrijgbaar in onze webshop. U kunt uw Sommeliers Selectie bestellen door deze per email aan te vragen. Stuur hiervoor een email naar horeca @ nederwijndomein.nl onder vermelding van uw restaurantnaam en kvk nummer.