Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Beste wijnmaker.

Welkom bij Nederwijndomein, dé website met het grootste online aanbod van Nederlandse wijnen. Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste wijnen van Nederland. Met meer dan 150 wijnmakers kunnen wij moeilijk iedereen bezoeken. Denkt u dat uw wijn een plek in onze webshop verdient, en zijn wij nog niet bij u op bezoek geweest? Neem dan contact met ons op.

Om u op weg te helpen een kort overzicht van onze selectie criteria:

  •        Uiteraard is het eerste criterium: Kwaliteit. Zuiver gemaakte wijn. Voordat wij uw wijn in ons assortiment opnemen willen wij deze ook graag eerst proeven.
  •        De Presentatie van uw wijn: Het etiket is voor de consument vaak erg belangrijk om tot aankoop over te gaan en speelt dus weldegelijk een rol in onze beslissing om uw wijn in ons assortiment te voeren. Uw wijn kan nog zo perfect zijn, maar onverkoopbaar door een slecht etiket. Goede wijn behoeft geen krans zegt het spreekwoord. Als richtlijn zien wij dat een eenvoudig en gestileerd etiket beter verkoopt dan drukke etiketten.
  •        De prijsstelling. In de eerste plaats is het voor ons belangrijk om de wijn te kunnen positioneren in de juiste prijscategorie. Is uw wijn concurrerend geprijsd?
  •        Is uw wijn Onderscheidend? Wij maken een beoordeling of uw wijn onderscheidend is ten opzichte van het huidige assortiment. Wij willen geen 10 vergelijkbare Rieslings in het assortiment hebben. Hierin wegen kwaliteit, presentatie en prijsstelling mee.
  •        Heeft uw wijn (inter-) nationale prijzen gewonnen? Dit is geen knock-out criterium want er zijn voldoende wijnmakers die hun wijnen niet insturen naar wijnkeuringen. Wel zien wij dat dit zeker bij nieuwe wijnen in ons assortiment helpt om de consument te overtuigen.
  •        Constante kwaliteit: Wij zien – en daarvoor complimenten! – dat Nederlandse wijn steeds beter wordt. Heeft u een prachtwijn die een plek in ons assortiment verdient dan voegen wij die graag toe, maar het is geen garantie dat dezelfde wijn het jaar daarop weer in het assortiment zit.

Inzenden ter beoordeling kan naar ons postadres:

Nederwijndomein
Het Carré 43
6718 DH Ede