Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Over Nederwijn Domein

Als liefhebber geniet ik al jaren van wijn. En al jaren erger ik mij aan het feit dat Nederlandse wijn zo slecht verkrijgbaar is. Het is vaak een streekproduct dat het van goodwill moet hebben. Ik vind dat een onderwaardering van de Nederlandse wijnbouw. Zeker, Nederlandse wijnbouwers hebben nog geen jarenlange ervaring zoals de wijnmakers in Frankrijk of Italië, maar veel wijnbouwers leveren echte kwaliteit. Graag wil ik jullie kennis laten maken met deze kwaliteit.

Een Chardonnay uit Frankrijk, Australië, Chili, Zuid Afrika of waar dan ook vandaan smaakt ongeveer overal hetzelfde. De Nederlandse wijnen zijn bijzonder anders.De smaken zijn vaak verassend en fris. Dit doordat er in Nederland heel andere, vooral Duitse druiven gebruikt worden.

Na vele bezoeken aan wijngaarden, en in het laatste jaar vooral Nederlandse wijngaarden ben ik begonnen met de voorbereidingen voor een eigen wijnhandel, gespecialiseerd in Nederlandse wijnen.

Als IT Deskundige heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het maken van webshops voor vele bedrijven. Ook voor een aantal kleine wijnimporteurs. Met deze webshop probeer ik de lessen die ik in de afgelopen jaren opgedaan heb in de praktijk. Ik hoop jullie vaak terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Johan Vermij