Meer weten? Bel ons op 06-50621245

NederwijnDomein is importeur & groothandel en heeft dus géén winkel. Onze wijnen worden aan de Horeca en aan diverse wijnwinkels in heel Nederland geleverd. Maar particulieren en bedrijven kunnen ook rechtstreeks wijn bestellen!

Verzenden van Bestellingen

Bestellen van wijn kan alleen in een veelvoud van 6 flessen. Dat hoeft dus niet van dezelfde wijn te zijn, een bestelling mag samengesteld worden uit verschillende wijnen. Vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af kelder (excl. verzending/bezorging). Alle wijn wordt verzonden met Flespakket een gespecialiseerde vervoerder van wijn.

De uitlevering van de wijn gebeurt in de regel binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling, maar zoveel mogelijk binnen 48 uur. Bij bezorging door onszelf nemen we vooraf eerst even contact op over dag/tijdstip van bezorgen; waar mogelijk houden we rekening met je voorkeur en bezorging kan vaak zowel overdag als avonds. Het is natuurlijk ook mogelijk de bestelling op een kantoor/werkadres af te leveren.

Afhalen van Bestellingen

Het afhalen van bestellingen bij ons magazijn (op Arnhems Buiten / KEMA terrein in Arnhem) gaat alleen op afspraak. Het is ook mogelijk en bestelling te verzenden of te bezorgen; de kosten hiervoor hangen af van de omvang van de bestelling en waar in Nederland die heen moet.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 7,00 voor het verzenden van 6 flessen.
Een bestelling wordt GRATIS thuisbezorgd vanaf 12 flessen. 
Voor verzending naar de Nederlandse Waddeneilanden geldt een toeslag van € 7,00