Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Wijnboerderij t Heekenbroek

Wijngaard 't Heekenbroek in de achterhoek is een 2 hectare groot bedrijf dat sinds 2006 hard aan de weg timmert om mooie wijnen te maken. Met de beste Nederlandse wijnmaker, Stan Beurskens van Sint Martinus, zijn de wijnen uit Drempt jaar in jaar uit beter geworden. In de afgelopen jaren hebben de wijnen van 't Heekenbroek diverse prijzen gewonnen.

 

Bronckhorster Rose

0 Review(s) 
12,50 €
Volle kruidige rosé met tonen van framboos en bosaardbei. In de afdronk een hint van oregano. Beste vriend bij de barbecue, maar ook een krachtige begeleider van uitgebreide, mooie lunch. Heerlijk en feestelijk op het terras.

Heekenbroek Johanniter

0 Review(s) 
12,95 €
Ronde en aromatische droge witte wijn van Johanniter en Solaris. Tonen van rijpe perzik en citrusvruchten. In de afdronk een vleugje gedroogd fruit. Uitstekend bij vis, lamsvlees, Oriëntaalse gerechten en asperges. Maar ook een heerlijke wijn voor elk moment.

Heekenbroek Noorderlicht

0 Review(s) 
12,50 €
Halfdroge, witte wijn van de Johanniterdruif. Smaak van rijpe peer, lychee en mango. In de afdronk een klein feestje van vlierbloesem en acacia. Heerlijk als aperitief of bij een Oriëntaals gerecht, maar ook een goede vriend van de Mediterrane keuken.

Heekenbroek Tivoli Rood Barrique

0 Review(s) 
16,95 €
Brique rode wijn van Cabernet druiven. 18 maanden op eikenhouten vaten gerijpt. Aroma's van vanille en zwarte kers. Milde kruidige afdronk. Begeleider van rood vlees, gevogelte en herfstig wild. Maar ook een soepele wijn voor een aandachtig moment.
Toont 1 - 4 van de 4 items