Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Schorpion

Het domein van Schorpion is 2 hectare groot en men maakt alleen Sprankelwijnen van topkwaliteit. De sprankelwijnen van Schorpion winnen jaar op jaar medaille op medaille, zo zeer dat men in België een aparte categorie heeft toegevoegd voor deze wijnen. Schorpion gebruikt een traditionele, door hen zelf gebouwde, verticale korfpers, het type dat ook in de Champagne-streek gebruikt wordt. Tegenwoordig bestaan er uiteraard volautomatische persen, maar dit traditionele type komt nog steeds voor in de Champagne-streek. 

 

Schorpion Brut Goud

0 Review(s) 
25,00 €
Frisse, droge felparelende citroengele schuimwijn. In de neus aroma’s van rijpe appel met impressies van nootjes en kruidnagel. In de mond fijnfruitig en vol. Gedragen door fijne zuren, elegant met een middellange afdronk.

Schorpion Brut Zwart

0 Review(s) 
27,50 €
Frisse, droge felparelende goudgele schuimwijn. In de neus licht noterig, citrus, abrikoos, peer, rijpe appel en kruidnagel. In de mond volfruitig met een dominante aanwezigheid van de Pinot Noir. Complex en verfijnd met aroma’s van abrikoos, gist, brioche...
Toont 1 - 2 van de 2 items