Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Hoenshof

Wijndomein Hoenshof ligt in Haspengouw, midden in de fruitstreek. Geen wonder, dit fraaie glooiende landschap heeft de wijnbouw in zijn genen. Dat wisten de Romeinen al. Druiven floreren getuigt van de rijke wijntraditie die in Haspengouw heerst.  Historie, cultuur en smaak zijn van dichtbij huis. Daar kunnen we veel over vertellen of u proeft het zelf. Dat laatste raden we aan. De drijvende kracht achter Wijndomein Hoenshof is Ghislain Houben, professor in de economie aan de Universiteit Hasselt, de Katholieke Universiteit Leuven en wijnaficionado. Wat begon met zoete hoogstamkersen is sinds 2002 uitgegroeid tot een volwaardig wijndomein.

 

Hoenshof Chardonnay Barrique

0 Review(s) 
19,99 €
Krachtige witte wijn geschikt bij een vismaaltijd of bij gevogelte. Wijn met een bewaarpotentieel van minstens 5 jaar.Serveren op temperatuur van 12-14°C.

Hoenshof Cuvee

0 Review(s) 
23,50 €
Wijn die kan gedronken worden bij vleesgerechten of BBQ.Een bewaarpotentieel van 3 tot 5 jaar.Serveren op temperatuur van 14-15°C.

Hoenshof Merlot

0 Review(s) 
19,99 €
Wijn die gedronken wordt bij vleesgerechten en grill.Serveren op keldertemperatuur van 13-15°C.Bewaarpotentieel van minstens 5 jaar.

Hoenshof Nobel Zoet

0 Review(s) 
12,50 €
Wijn die heerlijk is als aperitiefwijn of dessertwijn.Koel serveren: 8-10°C.
Toont 1 - 4 van de 4 items