Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Domaine A. Gloden & Fils

Het Domein A. Gloden & Fils ligt temidden van de wijngaarden van Wellenstein en is al sinds 1751 in eigendom van de familie Gloden. De wijngaarden zijn gesitueerd op de beste 'coteaux' van de regio en leveren wijnen van hoge kwaliteit. Het domein produceert traditionele variëteiten zoals Elbling, Elbling Rosé, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling en Gewürztraminer.


De wijnen van dit domein hebben vele (internationale) prijzen en onderscheidingen gewonnen en de  "Tradition du Domaine" staat zeer goed aangeschreven bij gewezen Connoisseurs in heel Europa. Het domein past technieken als late oogst en opbrengst reductie toe en laat de oogst rijpen in nieuwe wijnvaten om de fruittonen, intensiteit en het karakter van de druif nog meer tot zijn recht te laten komen.


Naast de wijngaarden in Wellenstijn heeft het Domein ook wijngaarden in Schengen. De Coteaux de Schengen en de Markusberg wijnen komen hier vandaan. De Markusberg met zijn steile hellingen op het zuidoosten kijkt uit op het drielanden punt met Duitsland en Frankrijk.

Geen producten van deze wijnmaker beschikbaar.