Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Wijngaard Apostelhoeve

Wijngaard Apostelhoeve is de oudste wijngaard van Nederland. Al sinds 1970 pionieren zij op het gebied van wijn en geven zij het goede voorbeeld. Ze maken alleen witte wijn van druiven die groeien op de steile hellingen van de Louwberg in het Jekerdal bij Maastricht.  


In het Jekerdal heerst een gunstig microklimaat. De temperatuur is er bij kou uit het noorden altijd 2 à 3 graden hoger. De bodem bevat onder de warme humusrijke löss diverse lagen mergel (kalk) en silex (kiezel), die ingrediënten zijn typerend voor de smaak van de wijnen van de Apostelhoeve. 

 
Korting

Apostelhoeve Auxerrois

0 Review(s) 
13,65 €
Dé Aspergewijn van 2016! Wat je in deze variant van Pinot Blanc vooral proeft, zijn nuances van sappig wit fruit rijpe peer en appel vooral plus een sympathiek klein zoetje en zachte zuren.

Apostelhoeve Cuvee XII

0 Review(s) 
13,75 €
LET op: Deze week gebotteld. Weer leverbaar vanaf ca. 15 april. In de geur wat zacht tropisch fruit zoals abrikozen, vijgen en een vleugje peer. Verder mineralen, amandelen, noten en lichte petion. De smaak geeft in aanzet fruitige zuren, heeft een licht...

Apostelhoeve Cuvee XII Brut

0 Review(s) 
28,50 €
In 2011 leverde de Apostelhoeve haar eerste Brut. De 9 maanden op fles gerijpte (2e gisting) sprankelwijn overtreft de verwachtingen. 

Apostelhoeve Muller Thurgau

0 Review(s) 
11,75 €
Heerlijke wijn, fris en tegelijk flirtend met mild. In zijn aroma gaan citrusfruit, voorjaarsbloemetjes en een snufje kruiden fraai en evenwichtig met elkaar samen.

Apostelhoeve Pinot Gris

0 Review(s) 
16,50 €
De neus van deze Pinot Gris is delicaat en vol zacht, rijp wit fruit met een prachtige balans De smaak is rond en vol, tropisch fruit. Klein en mooi bitterje in de afdronk

Apostelhoeve Pinot Gris Barrique

0 Review(s) 
18,75 €
Een kleine selectie van de Pinot Gris werd dit jaar op vat gelegd. Het resultaat is een vlezige, zachte wijn met zowel fruittonen als wat karamel, vanille, toast en andere roosteraromas.

Apostelhoeve Riesling

0 Review(s) 
13,75 €
Groene appel, wat spetters perensap, een hint van abrikoos: dit soort schakeringen zijn in deze sappige wijn te vinden, een Riesling ook die fris smaakt zonder schraal te zijn.

Apostelhoeve Riesling Brut

0 Review(s) 
20,50 €
In 2011 presenteerde Apostelhoeve voor het eerst de Riesling Brut. Wij waren meteen overtuigd. Wat een wonderschone wijn. Een mooie, frisse neus met alles van de Riesling. Een fluweelzacht mondgevoel met een prachtige mousse. 
Toont 1 - 8 van de 8 items