Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Overzicht van producten van wijnmaker: Wijngaard Aan de Breede Beek

Op Landgoed Slichtenhorst ligt prachtig gelegen op een beschutte plek Wijngaard Aan de Breede Beek. Op het randje van Gelderland tegen de grens met de provincie Utrecht.


In 2003 is de eerste hectare aangeplant en in 2010 is de wijngaard uitgebreid naar 2 ha. Dit zijn alle rassen met een verhoogde resistentie tegen valse meeldauw. Deze rassen zijn ontwikkeld bij de landbouw universiteit Geisenheim in Duitsland. Door de ontwikkeling van deze nieuwe rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat op duurzame wijze druiven te telen en daar een goede wijnkwaliteit te realiseren.

 

Aan de Breede Beek Johanitter

0 Review(s) 
13,50 €
Een frisse, witte wijn met een zacht strogele kleur. Een volle neus van rijpe ananas, lychee, appel en een zachte toon van hars. Een mondvullend glas met veel sap en zachte, witte vruchten. Een licht zoete aanhoudende afdronk met een mooi klein bittertje.

Aan de Breede Beek Muscaris

0 Review(s) 
14,50 €
Goudgele gloed in het glas. Zoette neus, verleidelijk met perzik, citrus, appel en bloemen. Een volle, smaakvolle wijn met een voor dit type wijn grote doordrinkbaarheid. Frisse, iets prikkelde smaak met mooi aanhoudende afdronk. Een heel bijzonder glas wijn!

Aan de Breede Beek Regent

0 Review(s) 
16,50 €
Een karaktervolle rode wijn gemaakt van de Regent druif. Heeft de duidelijke aroma’s van zwarte bessen met daarnaast ook aroma’s van vanille, peper, laurier. De afdronk is vol en aangenaam met nog zacht aanwezige tanninen. Prachtig product van getalenteert...
Toont 1 - 3 van de 3 items