Meer weten? Bel ons op 06-50621245

Het is een vroegrijpe druif die resistent is tegen kou maar tevens tegen warmte kan. Naast stille wijn wordt ze ook veel gebruikt voor mousserende wijn. Chardonnay is verwant aan de Bourgogne- en Champagnedruif Pinot Blanc, maar heeft een heel andere smaak. In de Elzas wordt zij ook wel weisser klevner genoemd of - een beetje verwarrend - pinot ...
Het is een vroegrijpe druif die resistent is tegen kou maar tevens tegen warmte kan. Naast stille wijn wordt ze ook veel gebruikt voor mousserende wijn. Chardonnay is verwant aan de Bourgogne- en Champagnedruif Pinot Blanc, maar heeft een heel andere smaak. In de Elzas wordt zij ook wel weisser klevner genoemd of - een beetje verwarrend - pinot blanc chardonnay. De Chardonnay is uitstekend geschikt voor houtrijping.
Meer
 

Bon Baron Chardonnay

0 Review(s) 
24,95 €
Verkozen tot beste Belgische wijn 2013! Houtgerijpte (één jaar op nieuwe Franse eiken vaten), volle Chardonnay met een diepgoude kleur en krachtig uitgesproken aroma’s van rijpe abrikoos, vanilla, honing, boter en een acaciatoets. Aangenaam fris, rond en...

Cep d'Or Cremant "Signature"

0 Review(s) 
17,50 €
Zonder twijfel een van de beste Cremants uit Luxemburg. Deze klassieke Cremant is een op traditionele wijze gemaakte sprankelwijn van Pinot Noir en Chardonnay. Maar liefst 5 keer met goud onderscheiden.

De Wijngaardsberg Chardonnay

0 Review(s) 
15,99 €
Klassieke chardonnay, vol en rond, mooi geintegreerde, subtiele houttonen, een heel klein “botertje” en volop fruit: citrus, kruisbes en tropische vruchten. Bewaar potentieel.

Genoels Elderen Chardonnay Blauw

0 Review(s) 
17,99 €
Een heldere citroengele kleur met behoorlijke tranen in het glas. In de neus is de wijn licht rokerig (12 maanden, 50% op hout) aangevuld met aroma’s van amandelnootjes, boter, gele perzik en cederhout. Mondvullend en rond, met rijp geel fruit (perzik,...

Genoels Elderen Chardonnay Goud

0 Review(s) 
27,50 €

Hoenshof Chardonnay Barrique

0 Review(s) 
19,99 €
Krachtige witte wijn geschikt bij een vismaaltijd of bij gevogelte. Wijn met een bewaarpotentieel van minstens 5 jaar.Serveren op temperatuur van 12-14°C.

Wijngaard Raarberg Blanc de Blancs

0 Review(s) 
26,00 €
Een prachtige Blanc de Blancs die flirt met een champagne. Deze brut is gemaakt van 100% Chardonnay, volgens methode traditionelle. Licht geel gekleurd met in de geur zuivere tonen van brioche, smaken van wit fruit en een mooie mineraliteit.
Toont 1 - 7 van de 7 items